duminică, 12 decembrie 2010

Ziarul Puterea despre Paradoxul Puric: Dan Puric susţine bolnavii de cancer dar şi spectacole MISA în care sunt promovate tehnici sexuale care pot provoca chiar… cancerul

Ziarul Puterea: Dan Puric, omul contrariilor. El cere ajutor pentru bolnavii de cancer, dar pune umărul la spectacolele MISA care propovăduiesc tehnici sexuale dăunătoare sănătăţii.
Mulţi români cred că actorul Dan Puric este o unitate de măsură a eticii şi credinţei ortodoxe. Acesta este motivul pentru care fundaţiile îl aleg pentru campanii de binefacere. Cea mai recentă a fost iniţiată de “Sfânta Irina”. Din spoturi video ori de pe un afiş violet, Dan Puric ne îndeamnă să donăm doi euro pentru oamenii în suferinţă – „gest creştinesc pentru un suflet românesc”.  Banii strânşi ar ajuta fundaţia amintită să îngrijească în fiecare an peste 2.000 de oameni bolnavi de cancer. Ce poate fi mai înălţător pentru un etalon al moralităţii şi religiozităţii decât să te implici într-o asemenea acţiune? Paradoxal însă, Trupa PassPartout Dan Puric participă la spectacole dedicate continenţei sexuale. Această practică de suprimare a ejaculării poate avea consecinţe deosebit de grave asupra sănătăţii, cum ar fi chiar cancerul de prostată…
„Alergic la impostură”
E greu de crezut că un om pe care „vremea l-a scos în cale”, nu ştie că practicile sexuale propovăduite de MISA şi Gregorian Bivolaru pot face victime. Eruditul care uimeşte asistenţa şi „leagă naţia de Dumnezeu” nu putea scăpă din vedere o asemenea chestiune.
Sunt studii serioase care arată că suprimarea ejaculării poate duce la cancer de prostată. Există şi declaraţii mult mai drastice. În urmă cu doi ani, legat de MISA, doctorul Mihai Botez de la Iaşi susţinea: „Cea mai sigură metodă de a face un cancer ori adenom de prostată de la o anumită vârstă este prin practicarea continenţei sexuale”.
Nu discut despre afecţiunile psihice urmare a suprimării ejaculării, pentru că am mai făcut-o cu alte ocazii.
Mesianicul Dan Puric se implică în salvarea unor vieţi alături de Fundaţia Sfânta Irina dar, pe de altă parte, susţine contra cost, şi nu de azi de ieri, spectacole care promovează – ca să fiu echilibrat – practici sexuale nocive sănătăţii. Vorba colegei sale Violeta Totir, încearcă şi ei, cei din trupă, să facă un „ban cinstit”.
Dan Puric susţinea deunăzi că-i „alergic la impostură”. Ei bine, să fie convins că nu este singurul.
Detalii si video la Puterea.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

Sample text

Sample Text

Sample text