duminică, 12 decembrie 2010

MISA caută “virilitatea” şi găseşte “satisfacţia” la Casa Armatei din Timişoara cu Dan Puric şi Ioan Gyuri Pascu. Micile minciuni ale “ucenicilor” “maestrului” Puric. Gyuri Pascu si Dan Puric au participat la Festivalul MISA si in 2006. FOTO


Mişcarea pentru Integrare Spirituală în Absolut (MISA) caută orgasmul multiplu la Casa Armatei, cu Dan Puric şi Ioan Gyuri Pascu. „Iubeşte viaţa“, un eveniment destinat adepţilor MISA, a reuşit să stârnească rumoare după ce s-a aflat că în culise este controversata organizaţie.
Casa Armatei, Sala Lira a Casei Municipale de Cultură şi Casa de Cultură a Studenţilor din Timişoara sunt, timp de şapte zile, gazda unor evenimente care promovează erotismul şi virilitatea.
În spatele organizării acestor acţiuni se află o filială a MISA. Reprezentanţii Asociaţiei Dacica, cei care au pus la cale toate acţiunile, au declarat că încearcă „atingerea unei stări de virilitate legendară nesfârşită printr-o revoluţie amoroasă a continenţei sexuale”.
Revoluţia amoroasă se petrece în mai multe locuri din oraş, printre care Reprezentanţii Camerei de Comerţ Timişoara au fost şi ei la un pas de „virilitatea legendară”, când li s-a cerut închirierea unei săli de conferinţe. Au fost singurii care au cerut detalii despre manifestare şi când au aflat că e vorba despre o „revoluţie sexuală” au refuzat închirierea.
Iubirea, paravan
Informaţia privind locul de desfăşurare al evenimentelor provine chiar de pe pagina de internet a organizatorilor. Aparent, responsabilă pentru festivalul sexual este o organizaţie nonguvernamentală numită „Asociaţia Dacica”, în conducerea căreia sunt doi medici. Asociaţia Dacica este filiala locală a sectei Mişcării pentru Integrare Spirituală în Absolut (MISA), al cărei mentor spiritual este profesorul de yoga Gregorian Bivolaru. Chiar pe site-ul MISA apare scris că Asociaţia Dacica e una dintre filialele din Banat unde se pot învăţa tehnici de yoga.
Cele două organizaţii îşi laudă reciproc activitatea. Aparent, „Iubeşte viaţa” nu vrea să facă altceva decât să îi apropie pe pământeni şi să îi ajute să îşi descopere sexualitatea. După cum stă scris pe pagina electronică oficială a Asociaţiei Dacica, festivalul este adresat „românilor inteligenţi şi curioşi”. Seria manifestărilor a început sâmbătă, la Sala Lira, o sală de teatru aflată în proprietatea Primăriei Timişoara.
Dovada ca Dan Puric si Gyuri Pascu au participat si in 2006 la acelasi Festival. Special pentru “nestiutorii” “ucenici” ai “maestrului” Puric
Artistul Ioan Gyuri Pascu se arată conciliant. „Dacă merg avioanele, eu vineri o să fiu la Timişoara pentru un recital de 40 de minute. Ştiu că am fost invitat de MISA, ba chiar e a doua oară când le accept invitaţia. Oamenii ăia nu mi-au făcut rău şi nu am de ce să fug de ei”, a spus Ioan Gyuri Pascu.
(more…)

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

Sample text

Sample Text

Sample text