duminică, 12 decembrie 2010

Diversiunea de la OTV contra Parintelui Justin Parvu si a Manastirii Petru Voda. Colaboratorul permanent al revistei si “Gruparii” Rost, Silviu Alupei, starneste panica si dezinformare de hramul Sfintilor Arhangheli Mihail si Gavriil

 
Vlad Mihai – Romania Uneste-te: M-a anuntat si pe mine un amic de diversiunea de la OTV. Dezinformatorul a fost Silviu Alupei, “colaborator permanent” al revistei Rost. Cu o lectie prost invatata, manipulatorul spunea ca Parintele Justin nu mai este staretul Manastirii Petru Voda, ca a fost sechestrat de niste calugari si maicute, carora le-a inventat si niste nume si ca Parintele este ascuns prin munti, in locuri secrete, in care au acces numai “initiatii” (asta-i termen masonic – iata cum s-a dat in fapt). Atatea enormitati nu mi-a fost dat sa aud vreodata. Chiar acum cateva zile mai multi prieteni au fost la Parintele Justin, unde au primit mangaiere si sfatuire. Si nu l-au cautat prin pesteri!
Pe ce se baza Alupei? Pe niste adrese trimise, chipurile, de credinciosi, ce purtau numarul de inregistrare al Patriarhiei, continand toate minciunile de care v-am pomenit. Si inca ceva, zelosul colaborator al Rost-ului cerea SS Daniel sa faca “ordine” la Manastirea Petru Voda. Spre linistea lui Puric, idolul sefului sau, Claudiu Tarziu. – material primit de la cititoarea blogului, Maria
Confirm cele de mai sus. Sutele de oameni care merg zilnic la Parintele Justin stiu ca nu e nimic adevarat. Desi slabit fizic, Parintele Justin alina si mangaie sufletele romanilor care-i cauta cuvantul. Eu sunt unul dintre acestia si pentru asta ii sunt recunoscator.
Trebuie remarcata interventia jurnalistului Victor Roncea, care, printr-o interventie telefonica, a infirmat afirmatiile iresponsabile ale lui Silviu Alupei.
Vlad Mihai
UPTATE: VIDEO. Sicofantii lui Dan Puric contra Parintelui Justin Parvu, la OTV. Cum au incercat puricii fara rost ai Ortodoxiei sa induca panica si sa strice sarbatorirea hramului Manastirii Petru Voda prin Alupei. Despre masonerie si “martirologie”
Nota mea: Voi reveni cu filmarea si detalii. Pana atunci, iata pe cine tine dr Pavel Chirila la san:
 
Foto sus: Apologeticum

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

Sample text

Sample Text

Sample text