duminică, 12 decembrie 2010

DE INCHIRIAT: De ziua lui, Geoană a închiriat Teatrul Bulandra şi pe Dan PURIC. Familia GEOANA se ocupa de noua Afacere GARDASIL



SPECTACOL Prezidenţiabilul PSD îşi face o aniversare „culturală”
GANDUL: De ziua lui, Geoană a închiriat Teatrul Bulandra şi pe Dan Puric

200 de invitaţi sunt aşteptaţi, marţi seara, la ziua liderului PSD, care le va oferi un show Dan Puric şi o petrecere privată în foaierul Teatrului Bulandra Anul trecut, la 50 de ani, îşi comanda un spectacol grandios la Vila Lac 1 din Primăverii, la care îi cânta trupa Phoenix şi pe care plătea, potrivit unor calcule făcute de presă la momentul acela, 40.000 de euro. Anul acesta, an de criză şi de candidatură la preşedinţie, Mircea Geoană a decis să se serbeze mai discret. Pentru marţi seara, liderul PSD a închiriat Teatrul Bulandra, unde îi va duce pe cei 200 de invitaţi ai săi la un spectacol interpretat de trupa lui Dan Puric. După show, va avea loc o mică petrecere în foaierul teatrului, unde i se va cânta „La mulţi ani”, la împlinirea vârstei de 51 de ani. „Voi face ceva mai liniştit, cu prieteni. Vine multă lume culturală, amici, sportivi”, spune Mircea Geoană, care-şi aşteaptă invitaţii la teatrul din Grădina Icoanei, începând cu ora 19.30. Despre Dan Puric, Mircea Geoană spune că atât el, cât şi soţia sa, Mihaela, care conduce o fundaţie, a mai făcut „acţiuni” cu acesta.
„Anul ăsta, neostentativ!” Asta a fost hotărârea prezidenţiabilului social-democrat, sfătuit de consilierii săi să facă o petrecere de aniversare „aşa cum n-ar face Băsescu”. Pe lângă latura polemică (Geoană trebuie „să se distingă” de contracandidatul său, printr-o manifestare la un alt nivel, ceva mai intelectual), petrecerea de la Bulandra are drept scop şi strângerea, pentru prima oară, a prietenilor şi susţinătorilor oficiali ai candidatului pesedist. Au fost invitaţi actori, sportivi, oameni de televiziune, formatori de opinie – un cerc de vedete care, probabil, va constitui nucleul grupării „Amicii lui Mircea Geoană”. Acesta va fi un grup oficial de susţinători ai candidatului, condus de consilierul Cozmin Guşă, care va avea drept scop extinderea ariei de votanţi în afara PSD. Guşă spune că va încerca, în perioada următoare, să atragă cât mai mulţi „vectori pozitivi” de partea favoritului său: „cei mai importanţi susţinători ai lui Mircea din afara partidului sunt membri familiei, dar mai surprinzător în comparaţie cu Traian Băsescu va fi că vom vedea în mod direct vectori de imagine pozitivi din societatea românească, actori, cântăreţi, scriitori, sportivi, care vor fi de partea lui Geoană“. Probabil că din cercul susţinătorilor săi nu vor lipsi Nadia Comăneci, Ilie Năstase, Victor Socaciu, Angela Similea, Aura Urziceanu, Mircea Albulescu, Ileana Stana Ionescu, George Ivaşcu sau Monica Davidescu.
Puric: „Spectacolul are doar o dimensiune financiară. E o comanda” (La fel si Afacerea Gardasil, manipulata de Fundatia Familiei Geoana impotriva fetitelor din Romanianota mea)
„Am fost sunat de domnul Geoană, care vrea să organizeze un spectacol de teatru de ziua lui”, spune Dan Puric. E vorba de spectacolul “Toţi cinci”, a spus Puric, precizând că pe scenă vor urca cinci actori ai Companiei de teatru Passe Partout DP. “Sunt cea mai tânără generaţie a Companiei; sunt tineri, frumoşi şi talentaţi”. Puric a precizat că el nu se va afla pe scenă – “sunt în concediu”, şi că spectacolul “nu are o dimensiune electorală, ci o dimensiune financiară: E o comandă“. Spectacolul “Toţi cinci” îi are în distribuţie pe actorii Ana Pepine, Dana Paraschiv, Ştefan Ruxanda, Paul Cimpoieru şi Silviu Man. E aceeaşi distribuţie care participă la un alt spectacol care l-a marcat profund pe Mircea Geoană – Don Quijote.
Mircea Geoană, Preşedinte PSD – Voi face ceva mai liniştit, cu prieteni. Vine multă lume culturală, amici, sportivi
Citiţi şi: Pesediştii, supăraţi pe Hrebenciuc: „Dormim în bocanci“
florin.negrutiu@gandul.info,
diana.marcu@gandul.info
Vezi si Catavencu. Dupa Alistar-BMW si Pirvulescu-Tuareg,

ONG-isti cu Lexus. Azi: Mihaela Geoană
Pe Mihaela Geoană, consoarta principalului candidat la locul doi în alegerile prezidenţiale, am găsit-o unde era şi normal să o găsim având în vedere Lexus-ul (RX 400H, pentru ONG-iştii amatori de SUV-uri) de vreo foarte multe zeci de mii de euro cu care umblă: la o cafenea din Dorobanţi. Societatea civilă şi societatea îmbrăcată în civil ştie deja despre doamna Geoană că desfăşoară doar afaceri nonprofit, într-un parteneriat la fel de dezinteresat pe linie de EBITDA cu doamna Cristina Copos. Cu aceste obiective orientate spre binele societăţii, doamna Geoană a părăsit cafeneaua din Dorobanţi şi, cu Lexus-ul ei, hop-hop, scârţa-scârţa, a pornit un adevărat slalom pe străduţele şi peste liniile continue din centrul Bucureştiului.
Mai întâi a vizitat o supervilă de pe strada Bruxelles, unde o aştepta o armată de agenţi imobiliari. Apoi a vizitat o adresă de pe strada Av. Darian, de unde şi-a pescuit partenera de nonprofituri, doamna Copos. De la domiciliul doamnei Copos, Lexus-ul s-a deplasat spre o vilă cu aspect de bloc de lângă clubul Dinamo. După ce au vizionat blocul ăsta, doamnele Geoană şi Copos au făcut câţiva paşi pe jos spre Spitalul de Urgenţă – dar după vreo 300 de metri şi-au dat seama că mersul cu Lexus-ul e mai sănătos şi s-au întors la maşină. Unde s-or mai fi dus după aceea, doar SRI-ul, CIA-ul, Mossad-ul, KGB-ul şi societatea civilă pe acţiuni ar mai putea şti. Noi am tras concluzia că cele două doamne caută o chirie ieftină şi le-am lăsat în pace. Nu de alta, dar dacă ne-ar fi remarcat agenţii imobiliari cu maşina noastră de 60 de cai ţinându-ne după Lexus-ul doamnei Geoană, ar fi zis că umblă cu escortă şi ar fi umflat preţurile. Ceea ce pentru o organizaţie nonprofit ar fi un dezastru în plus după scumpirea nejustificată a plinului la SUV.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

Sample text

Sample Text

Sample text